“Gràcies”, una exposició per homenatjar el personal sanitari

17/06/2021

La mostra “Gràcies”, exposada a la sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer, recull 30 retrats de professionals de CAP de Balaguer elaborades pel pintor Elies Seguí. La mostra pretén homenatjar el personal sanitari que ha estat a primera línia en la lluita contra la pandèmia 

Amb l’objectiu d’homenatjar el personal sanitari que ha estat a primera línia en la lluita contra la pandèmia, la Sala d’exposicions de la Paeria de Balaguer acull la mostra “Gràcies”. En concret, és un recull de trenta retrats fets amb la tècnica de l’aquarel·la de professionals del CAP de Balaguer elaborades pel pintor Elies Seguí a través de l’Associació Foment Arts de la Noguera. La mostra, inaugurada aquesta setmana, ha creat molta expectació entre el personal sanitari, que s’havia ofert de forma voluntària a participar a la iniciativa. 

 

La mostra, sorgida d’una iniciativa altruista i sense ànim de lucre, viatjarà, a partir del proper 30 de juny, per diferents municipis de la Noguera. Un cop hagi recorregut els diferents destins, els retrats seran lliurats als seus protagonistes.

Ariadna Sánchez