Ajornada la Travessia Most Wanted per la sequera

10/05/2023

La Travessia Most Wanted, organitzada pel Club Esportiu Natació Balaguer i prevista per començaments de juliol, també s’ajorna per la manca de cabal al pantà de Camarasa. Des de l'organització s’ha pres la difícil decisió de suspendre amb previsió l’edició actual, valorant les darreres informacions i previsions, i observant directament el canvi de les condicions de l’espai amb la problemàtica de sequera que afecta el territori.

La falta d'aigua actual fa que no es pugui garantir el nivell òptim per la realització de la travessia. A més, el risc elevat d'incendi pot fer que es decreti una aturada d’activitat en zona natural, i com a conseqüència no estigui permesa l’activitat en la data fixada per la manca de cossos de dispositius de seguretat i mitjans necessaris.

Des de l’organització es vol agrair la confiança a tots aquells i aquelles interessats en participar per la present edició i no dubten que de cara al 2024 es mantindrà la mateixa il·lusió i es treballarà perquè tot encara surti millor i amb totes les garanties.     

Infolleida