Alemany presentarà a Fira Q de Balaguer la nova gamma de cremes untables amb mel fruit del seu projecte l’Obrador

26/04/2024

Els visitants de Fira Q les podran degustar durant l’activitat “La revolució de les cremes untables Alemany: esmorzars i berenars saludables” el diumenge 28 d’abril a les 17.45 h a l’espai “Mostra culinària Aliments del Territori i Tu”

Alemany presentarà a Fira Q, la fira de la qualitat de Balaguer que se celebra els dies 27 i 28 d’abril al pavelló d’Inpacsa, la nova gamma de cremes untables amb mel del seu projecte l’Obrador Alemany. Amb quatre varietats: avellana i cacau, ametlla i cacau, cacauet i sal i oli i mel, aquests untables han nascut amb l’objectiu de revolucionar els esmorzars i els berenars tradicionals, fent-los més saludables, tenint en compte tots els gustos i paladars de la família i protagonitzant la mel com el dolç natural. Aquestes cremes untables són les més naturals del mercat. Estan endolcides amb mel, i no contenen ni conservants ni additius, sucres refinats afegits ni oli de palma.
 
La línia L’Obrador, elaborada per part de l’equip Alemany, seguint el seu propi ADN: humanitzar els processos de producció, cooperar amb l’ocupació de les persones, generant així un impacte de valor social i comprometre’s amb el territori, pren per objectiu donar naixença a noves creacions d’edicions especials i limitades, amb la mel, la xocolata i els fruits secs com a principals protagonistes, es pot adquirir a través de la botiga online d’Alemany.
 
Les cremes untables de l’Obrador Alemany, que actualment només es poden adquirir mitjançant la botiga online en format de pot de vidre de 200 g. seran presentades a Fira Q per Ferran Alemany, gerent de l’empresa, qui també dirigirà l’activitat “La revolució de les cremes untables Alemany: esmorzars i berenars saludables” el diumenge 28 d’abril a les 17.45 h a l’espai “Mostra culinària Aliments del Territori i Tu”, de la Diputació de Lleida. En aquesta activitat gratuïta i oberta al públic en general, els participants podran descobrir i tastar la nova línia d’untables d’Alemany.
 
La marca d’Os de Balaguer també durà a Fira Q de Balaguer una joia de l’apicultura que ha catalogat com a Mels Selecció. L’àrdua tasca de seleccionar les millors mels de la península Ibèrica al llarg dels anys ha permès a la marca Alemany descobrir les mels més singulars de cada regió o cada temporada. Parlem d’unes mels que, per les seves qualitats organolèptiques d’aromes, sabors, color o textura, també pel seu indret de procedència, assoleixen una singularitat que les converteixen en les millors de les millors, és a dir, la millor mel entre les millors mels del territori, així com la millor entre les millors d’una època de l’any en concret.
 
Els visitants podran degustar les propietats que fan úniques i excepcionals les Mels Selecció en uns vistosos bidons de 50 quilos. En aquesta ocasió, les mels més singulars han estat seleccionades per temporada: primavera, estiu i tardor.
 
Infolleida