Arriba la 9ª edició de la Cursa del Foc

03/06/2022

Balaguer, arribarà en la present edició a la seva 9a cursa del foc; una activitat que esta adherida al pla de salut i esport que porta la regidoria d’esports de l’Ajuntament i que assenta el punt de partida de les activitats d’estiu a la ciutat.

 

Aquesta cursa, que per la present edició agafa un caire més competitiu que participatiu s’inclou dins el marc de les activitats programades per l’associació de comerciants del centre històric en la nit de comerç que celebren cada any

 

La cursa es limitarà a uns 200 participants amb un únic circuit de 5km, per caminar i recórrer les principals artèries vials del cas càntic de Balaguer, que s’haurà de cobrir amb un màxim de 45’; motiu que afegeix el repte de finalitzar-lo corrent.

 

Les inscripcions es podran formalitzar online a la web d’esports www.esports.balaguer.cat o de forma presencial a la regidoria d’esports; i que aquest any portaran una samarreta obsequi per cada inscrit.

 

Per la present edició i al igual que en edicions anterior, s’espera cobrir l’atractiu amb força públic coincidint amb al nit del comerç del Centre Històric que de forma conjunta organitzarà una vetllada orientada a passar una agradable, llarga i complerta vesprada a la nostra ciutat; i aquest any amb l’atractiu de comptar amb 4 obsequis de l’Associació de comerciants que es distribuiran al llarg de la prova i que s’emportaran aquells atletes que els vulguin agafar i arribar a creuar la meta amb l’obsequi carregat.

 

 

La cursa donarà els seus tradicionals  guardons i premiats als tres primers/es classificats/des  de la cursa i també al grup/conjunt més nombrós, i als participants amb més edat i menys que siguin capaços de cobrir el recorregut pel seu propi pas. A més es tornarà a comptar amb la participació del diables de Balaguer, que tornaran a amenitzar la festa, abans i després de la cursa.

 

Infolleida