Artesa de Segre acull el Primer Torneig Aleví Femení

22/11/2022

Ja hi ha equips de primer nivell confirmats com el RC Espanyol, el Girona FC, el Villareal CF, el Llevant UD, l’Elx CF i el Toulouse FC

L’Escola de Futbol d’Artesa de Segre (La Noguera) acollirà, els propers dies 3 i 4 de desembre, el Primer Torneig Aleví Femení a les seves instal·lacions, el Camp Municipal d’Esports. És l’aposta d’una ciutat que viu intensament el futbol i que treballa amb esforç per ser la seu de nombrosos tornejos de futbol base amb equips de renom, que aportin valor i es converteixen en exemple per als futbolistes locals. Amb aquest objectiu, doncs, s’ha organitzat aquest torneig que comptarà, en la seva graella, amb equips de primer nivell com són el RC Espanyol, el Girona FC, el Villareal CF, el Llevant UD, l’Elx CF o el Toulouse FC; tots ells ja confirmats.

El Torneig, que s’organitza amb el suport de la Cooperativa d’Artesa de Segre com a principal patrocinador, vol ser un referent i obrir camí al futbol femení dins de la mateixa Escola de Futbol i arreu, oferint oportunitats d’aprenentatge a les noies que estimen i practiquen el futbol des dels inicis.
Infolleida