Balaguer acollirà el primer Memorial Yeray Darias

30/11/2017

Balaguer ha presentat aquest matí el que serà el primer Memorial Yeray Darias en homenatge al que va ser jugador del C.F. Balaguer mort en accident de trànsit l’1 de gener d’enguany.

 

Segons el directiu responsable del futbol base del C.F. Balaguer, Guifré Ricart, el torneig s’ha organitzat d’acord amb la família per recordar qui va ser una figura important i capità del primer equip. A més, segons el mateix Ricart, “la idea és que el torneig tingui continuïtat si la família així ho desitja”.

 

El torneig, que comptarà amb 32 equips de categoria aleví, es dividirà en dues fases. La primera, la fase de grups, es disputarà el dissabte 9 de desembre de les 10 del matí i fins a les 8 de la tarda mentre que la fase final es jugarà diumenge dia 10 de les 10 del matí a les 2 de la tarda.

 

El quadre de competició estarà format per 8 grups amb 4 equips cada grup i alguns dels clubs que ja han confirmat la seva assistència al torneig són clubs de prestigi de  la Liga i la Liga Adelante: el F.C. Barcelona, el Atlético de Madrid, el València C.F., el  Villarreal C.F.,  la Real Sociedad, el RCD Espanyol,  el Atlético Osasuna, el Real Zaragoza, i el C.F. Balaguer, entre altres equips d’arreu de Catalunya.


L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha destacat que el nivell del torneig posa en valor la figura de Yeray Darias.

Infolleida