Balaguer homenatjarà el seu campió d'Europa, Lluís Cortés

18/05/2021

Balaguer va començar el dia ahir orgullosa per comptar amb un campió de la Champions femenina de futbol i l’ajuntament vol retre homenatge al tècnic del Barça, Lluís Cortés, en un acte i data encara sense concretar.

Fonts de la Paeria de la capital de la Noguera van confirmar ahir a aquest diari que pensen a fer un acte de reconeixement a l’entrenador balaguerí. Serà un acte individual perquè abans de proclamar-se campió d’Europa ja s’havia pensat en Cortés per homenatjar-lo amb altres esportistes i entitats locals en el que serà el relleu de la Nit de l’Esport, que l’any passat no va poder celebrar-se a causa de la pandèmia, i a la qual es vol donar un nou enfocament per part de l’equip de govern municipal.

En un altre ordre de coses, el Consell Superior d’Esports (CSD) va anunciar ahir la concessió de la Placa d’Or del Reial Orde del Mèrit Esportiu al primer equip femení de futbol del Barcelona, per la seua trajectòria en les últimes temporades i la consecució per primera vegada d’aquest títol de la Lliga de Campions.

La festa de celebració de les campiones va durar tota la matinada. L’avió havia de sortir a la 1.30 i a aquella hora encara eren a l’estadi de celebració. Al final van aterrar a la capital catalana passades les 6.00 de la matinada. Hi va haver molt cava, música (Aitana Bonmatí i Laia Codina van cantar L’Empordà de Sopa de Cabra) i, sobretot, hi va haver una promesa que aquest cicle triomfal continuarà.

SEGRE.COM