Balaguer prioritza la plaça Sant Salvador per al pròxim PUOSC

02/12/2019

L’ajuntament de Balaguer ha presentat a la convocatòria del Puosc 2020-2024 el projecte de millora de la plaça Sant Salvador del centre històric. L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, va explicar que la rehabilitació d’aquest espai serà global i es preveu actuar al paviment amb el canvi de llambordes, la xarxa d’aigua i l’enllumenat. Vidal va assegurar que a més també es preveu actuar en l’enllumenat dels carrers que donen a la plaça com Pintor Borràs, Sant Ot, Sant Jaume i del Pont o la plaça del Jutge.

El projecte de millora preveu una regulació de les zones d’aparcament d’aquest espai del centre. Vidal va assegurar que s’ha presentat un projecte que té en compte els factors que preveuen valorar l’estalvi energètic, la seguretat o la generació de recursos.

La reforma té un pressupost de 400.000 euros i els ajuts del Puosc podrien arribar a finançar fins un 70 per cent dels treballs. En tot cas, el mínim que rebria el consistori serien 150.000 euros i el màxim, fins als 250.000 euros, segons va explicar ahir el primer edil de Balaguer.

SEGRE.COM