Balaguer recupera el Triatló Internacional

16/08/2019

El Club Esportiu Pedala.cat ha recuperat, després d’un any sense fer-se, el Triatló Internacional de Balaguer. El propi club ha fet un relleu generacional al capdavant de l’organització de l’esdeveniment amb l’objectiu de tornar a consolidar la prova a nivell estatal 

Una de les principals novetats del que suposarà la 12a edició del triatló internacional de Balaguer es la incorporació de la modalitat ‘Short’ que serà menys exigent que la prova de distància half. 

Com en edicions passades la disciplina de natació es completarà a l’embassament de Sant Llorenç on els esportistes hauran de completar 1900 metres de recorregut en la modalitat half i 950 metres en la distància curta. El tram en bicicleta es realitzarà a la carretera C-13 entre Sant Llorenç i la Baranoia de Sant Oïsme passant per Fotllonga. 

Pel que fa el recorregut corrent el circuït es realitzarà entre Camarasa i Sant Llorenç on s’ubicarà el box de la prova. 

Les inscripcions per la prova que es disputarà el pròxim 1 de setembre ja estan obertes i des de l’organització s’espera que es pugui arribar a les 200 participants. 
Balaguer TV