Balaguer viurà un cap de setmana esportiu amb

20/08/2019

Més participació, més nivell i més èxit que mai; això és el que s’espera per al proper dissabte 24 a la capital de la Noguera.

 

El cap de setmana, Balaguer i comarca podran gaudir d’un dels esports més de moda en l’actualitat; passant pels racons de la comarca i pels carrers i entorns de Balaguer podrem gaudir d’una de les disciplines esportives amb i una de les edicions amb més participació.

 

La prova del dissabte en la modalitat de muntanya coincidirà amb el campionat de Catalunya de triatlons de muntanya. El circuit traçat pels organitzadors de la prova, l’Ajuntament de Balaguer i el Club Esportiu pedala.cat, faran de l’encant dels participants que per primer cop es repetirà circuit de BTT com el de l’edició anterior i que mai s’havia fet respecte les anteriors edicions. La prova de Balaguer es considerada una de les més dures i tècniques a nivell de BTT tot i la curta distància del recorregut, però l’exigència tècnica de la prova fa de l’encant dels participants i del nombrós públic assistent que ocuparà molts punts en els camins i corriols per on traça el circuit.

 

La modalitat del Quadratló, serà prova puntuable per la Copa del Mon de Quadratló, on només 10 seus ostenten aquest títol honorífic. La bona predisposició i acceptació en al seva primera edició, la del 2018, ha fet que per la present s’hagin duplicat el nombre de participants i a hores d’ara ja tinguin les 50 places cobertes en la modalitat amb kayac.

 

Donant inici les proves a l’embassament de St. Llorenç, amb el tram de natació; continuant amb el circuit de BTT o de carretera en el Quadratló, ambdós de 22 km de recorregut total, amb una duresa important i uns paratges agradables que cobriran les poblacions de St. Llorenç, Gerb i Vilanova; per arribar a Balaguer, i seguir amb la part de piragua (Quadratló) al riu Segre al seu pas per Balaguer i concloure la prova amb el clàssic circuit urbà per la bultra del Segre.

 

 

S’espera cobrir totes les places disponibles en cada una de les modalitats i que una edició més, Balaguer esdevingui un referent nacional en l’organització d’aquests actes.

 

 

Infolleida