Bernat Vaqué i Núria Tillo campions dels 10 kilòmetres i Juanma Fernández i Sonia Sans dels 5 kilòmetres de la novena edició de la Cursa de la Vaca de Vallfogona.

21/09/2022

• La participació ha superat les 400 persones inscrites en totes les modalitats

Aquest diumenge, 18 de setembre s’ha donat per finalitzada la novena edició de la Cursa de la Vaca de Vallfogona, en la prova atlètica s’han trobar les distàncies de 5 i 10 kilòmetres, així també la caminada de 5 kilòmetres.

 

La cursa va ser una prova atlètica amb cronometratge per part d’Iter5, per altra banda, la caminada era una prova popular i no era competitiva.

 

La sortida i l’arribada s’han efectuat aquest matí a les 10:00h davant de les piscines municipals de Vallfogona de Balaguer. L’arribada s’ha tancat a les 11:15h i s’ha col·locat un control de pas a la Cursa de la Vaca, al kilòmetres 5 a les 10:35h, qui no hagi superat el control en aquella hora, ha quedat automàticament desqualificat de la cursa.

 

Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria. La caminada no es competitiva, per tant, no hi ha ni categories ni premis.

 

En la Cursa de 10KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Bernat Vaque (AA XAFATOLLS) amb un temps total de 33.45, seguit de l’independent Jordi Trepat amb un temps de 34.12 i en el tercer lloc Sancho Ayala (FONDISTES SOLSONES) amb un temps total de 35.08. En l’apartat femení Nuria Tillo (AA XAFATOLLS) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 39.13, seguida de l’independent Aïda Tugues amb 45.35 i de Maria Garcia (TURTLANDS) en tercer lloc amb un temps de 45.50.

 

En la Cursa de 5KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió l’independent Juanma Fernández amb un temps total de 17.06, seguit de Fran Carrillo (AA XAFATOLLS) amb un temps de 17.26 i en el tercer lloc Cristian Català (FINQUES PRATS RUNNERS) amb un temps total de 17.34. En l’apartat femení Sonia Sans (AA XAFATOLLS) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 19.20, seguida de Laura Pallejà (FIREHAWK TEAM) amb 20.00 i d’Antonia Argiles (CLOS PONS THAI RUNNERS) en tercer lloc amb un temps de 20.51.

 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

Propera Cita Atlètica

 

La Lliga Ponent te preparada la següent competició, el diumenge vinent, 25 de setembre. La prova és la VI Nosaltres També Podem - CURSA 10 Km.

 

 

Infolleida