Canvi en la programació del cicle de tardor del Teatre Municipal de Balaguer 

04/10/2019

MIEDO d’Albert Pla substituirà l’obra Oh, Mami! per motius aliens a la voluntat del Teatre

El Teatre Municipal de Balaguer va presentar fa uns dies la 23a temporada professional d’arts escèniques, on s’hi incloïa la programació del cicle de TARDOR 2019, que s’iniciarà aquest diumenge 6 d’octubre amb un espectacle en motiu del centenari del naixement de l’escriptora balaguerina Teresa Pàmies, La llibertat irrenunciable, viure i escriure dirigit per Enric Arquimbau i produït per Bada-Pas.

Dins de la programació del Cicle de TARDOR es va anunciar els espectacles de l’abonament del Cicle de TARDOR 2019, CASA DE NINES 2 el 27 d’octubre, amb Emma Vilarasau i Ramon Madaula com a caps de cartell, la proposta escènica per a públic familiar, DOLCE VITA amb el MAG LARI 9 de novembre i la comèdia OH, MAMI!, que s’havia de representar l’1 de desembre. Per motius aliens a la voluntat del Teatre, aquesta darrera proposta, Oh, Mami! no es representarà i en el seu lloc s’hi podrà veure el darrer muntatge del polifacètic cantautor ALBERT PLA, amb MIEDO. El controvertit i provocador cantant portarà a l’escenari del Teatre de Balaguer un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por o el Miedo. En aquest nou projecte s’utilitzen la música i les cançons, però també textos teatrals i unes tecnologies d’avantguarda, instruments per crear un espectacle multimèdia de poètica sorprenent.

Aquest canvi en la programació no modificarà els preus dels abonaments de TARDOR, a 45 euros a l’amfiteatre i de 50 euros a platea els tres espectacles. Els abonaments es posaran a la venda a partir del 7 d’octubre a l’oficina de turisme de Balaguer.
Infolleida