Catalunya s’imposa per un 3 a 2 a França

20/11/2017

El Mundial Femení de Futbol Sala va donar el tret de sortida aquest diumenge, amb un espectacle inaugural organitzat per les escoles de dansa i gimnàstica rítmica de Balaguer. La jornada va comptar amb el debut de la selecció catalana, que es va imposar per un 3 a 2 davant la selecció francesa

Les seleccions participants al Mundial Femení de Futbol Sala van iniciar els seus partits aquest diumenge, en una jornada on es va donar el tret de sortida oficial al Mundial. L’espectacle inaugural, organitzat per les escoles de dansa i gimnàstica rítmica de Balaguer, i que va comptar amb la participació de la colla gegantera, estava inspirat en les arrels de Balaguer així com en la identitat catalana, gràcies a la incorporació de sardanes.  

El torneig organitzat per la Federació Catalana de Futbol Sala i l’Associació Mundial de Futsal, compta amb la participació de dotze seleccions. Aquest diumenge, va ser el torn del debut de la selecció amfitriona, Catalunya, que es va imposar davant la selecció francesa per un 3 a 2. Les catalanes van iniciar el partit imposant-se amb dos gols d’avantatge, tot i això, poc abans de la mitja part, les franceses van aconseguir marcar el gol que reduïa la distància. La segona part, va ser la part més crítica per les catalanes després del segon gol de la selecció francesa. No va ser fins gairebé al final del partit que les amfitriones van aconseguir el gol de la victòria.

Durant les properes jornades, les seleccions s’aniran enfrontant entre elles, i, el proper dissabte, tindrà lloc la final del Mundial.

Ariadna Sánchez