Conclou la 8ª edició de la Cursa de la Vaca

19/09/2021

La cursa ha adoptat diferents modalitats: Cursa de 10 kilòmetres, cursa de 5 kilòmetres i caminada popular

Aquest diumenge al matí s’ha donat per finalitzada la 8ª Cursa de la Vaca de Vallfogona de Balaguer, amb totes les modalitats que aquest any adoptava.

A les 10.00 del matí s’ha donat la sortida des de les piscines municipals de Vallfogona a tots aquells participants, tant de les curses com de la caminada popular. L’arribada s’ha fet al mateix lloc de sortida i s’ha tancat a les 11:15h. Per tal de garantir la qualitat, s’ha fet un control de pas a la Cursa de la Vaca, al kilòmetres 5 a les 10:35h, les persones que no han aconseguit fer 5 kilòmetres en menys de 35 minuts s’han quedat fora de la cursa, i no han pogut optar a un temps total.

En tot moment s’han seguit els protocols de seguretat que l’organització havia garantit per tots els participants a la cursa. Cada participant es feia responsable de la normativa vigent del reglament. L’ús de la mascareta era obligatori en totes les zones, excepte durant la cursa i la sortida s’ha fet en grups de màxim 6 persones i mantenint la distancia de seguretat.

En els 10 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió l’independent Juan Manuel Fernandez amb un temps total de 35.38, seguit de Jose Do Padro (AA Xafatolls) amb un temps de 36.47 i en el tercer lloc l’independent Genis Vidal amb un temps total de 37.28. En l’apartat femení l’independent Marta Oliva s’ha proclamat campiona amb un temps total de 45.19, seguida de Gemma Anguera (Taronges Domingo) amb 45.48 i de Toni Hermoso (Maratonians del Segre) en tercer lloc amb un temps de 47.32.

n la Cursa dels 5 kilòmetres, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Sancho Ayala amb un temps total de 16.36, seguit de Fran Carillo amb 17.00 i de Alberto López amb 17.14. En l’apartat femení la campiona Marta Bosch s’ha imposat amb un temps de 21.50, seguida de Aïda Tugues amb 22.07 i de Gina Orpella amb 23.19.

Durant la cursa, com d’habitual hi havia un total de 18 caixes repartides pel circuit amb regals. Els corredors sol podien carregar una caixa i aquesta havia d’arribar intacta a meta, sol d’aquesta forma es podria aconseguir el premi que hi havia dins. Alguns dels premis eren: Vals de diners per gastar en comerços, lots de productes, visites a llocs d’interès...
Infolleida