CSK, campió de la copa i torneig 5 Nacions 

13/05/2019

Aquest passat cap de setmana va concloure la 30a edició del torneig de futbol sala 5 nacions amb la celebració de les semifinals i final del torneig de la COPA, en un nou format que a donat més marge de lliga als equips participants i on els equips participants de la lliga regular del 5 Nacions s’enfronten entre ells per arribar a concloure amb un únic campió.

 

La jornada es va marcar per la nombrosa participació i el fairplay de tots els equips participants; destacant l’excel·lent nivell de joc que va permetre al públic assistent de poder gaudir d’un bon nivell de joc amb una entrega i dedicació pròpia d’una competició federada.

 

 

L’equip CSK Balaguer, es va proclamar campió d’aquesta edició al derrotar en la final a l’equip de Retso Total, amb un ajustat final i marcador de 3 a 3, i victòria en la tanda de penals per 3 a 2. Tot i les tensions que comporta la mateixa rivalitat i la competitivitat per la victòria en el mon de l’esport, la jornada es va tancar sense incidències i amb molta esportivitat.

 

En la mateixa clausura es van celebrar els actes d’entrega de trofeus de la 30a edició de la lliga del 5 nacions, en la que es va proclamar també campió l’equip del CSK i amb referència de trobar-nos amb una de les poques edicions on el campió de COPA coincideix amb el campió de la lliga regular; el CSK Balaguer es va emportar àmpliament el torneig de la regularitat deixant el 2n classificat a 10 punts de diferencia; però que no reflexa la gran competitivitat i nivell que trobem en cada una de les jornades de joc.

 

Ariadna Sánchez