Cubells organitza la primera Senglar Trail el proper 16 de juny

10/06/2019

Les modalitats de cursa i caminada puntuaran per la Lliga de La Noguera

L'associació de joves "JoQblls" organitza el proper 16 de juny la primera edició de la Senglar Trail, una cursa i caminada de muntanya pels boscos d'alzines i pins que envolten el municipi. 
El certamen esportiu, una de les curses que puntua a la Lliga de La Noguera, ofereix dues modalitats per inscriure's: una cursa llarga de 18km i una caminada per a totes les edats d'11km. Al llarg de tots els recorreguts, els participants trobaran avituallaments sòlids i líquids, a més d'unes magnífiques vistes panoràmiques de la plana de l'Urgell, Lleida, la Noguera, la serra del Montroig i del Montsec. 
 
La Senglar Trail ja s'apropa al seu màxim d'inscripcions i obsequiarà a tots els participants amb un regal commemoratiu de l'esdeveniment, a més d'una bossa amb detalls de les entitats patrocinadores i col·laboradores. Es pot trobar més informació i fer la inscripció a https://senglartrail.blogspot.com/. En arribar a la meta, l'Associació de Dones del municipi prepararà un esmorzar popular per poder recuperar energies i gaudir del fi de festa i l'entrega de trofeus als guanyadors.
Infolleida