Cubells organitza un concurs de redacció i dibuix per Sant Jordi

23/04/2019

Aquest concurs està dirigit als i a les alumnes del CEIP “Sol Naixent” i el tema de les obres serà lliure, dins de l’estil assignat a cada cicle escolar

L’escola Sol Naixent de Cubells organitza un concurs de redacció i dibuix entre els seus alumnes per Sant Jordi. El tema de les obres serà lliure i els participants es dividiran en quatre grups. “Els alumnes de preescolar que es vulguin presentar, ho faran amb un dibuix, al igual que també hauran de presentar un dibuix els alumnes d’infantil” explica explica l'alcalde, Josep Regué. “Els de cicle inicial hauran de presentar una redacció i els del cicle mitjà i superior podran triar entre presentar una redacció o un poema”, diu el regidor.

Regué apunta que les obres hauran de ser en català. “Cada alumne podrà presentar un màxim d’una obra dins de cada estil que li correspongui”, afirma l'alcalde. Les obres es presentaran en format dinA4 per quadruplicat.

Per garantir objectivitat, les obres aniran signades amb un pseudònim, especificant a quin cicle pertanyen, “d’aquesta manera es manté la incògnita dels guanyadors fins al final”, senyala Regué. Hi haurà un primer premi per a cada categoria i un premi de participació per a cada alumne. El jurat estarà format per un representant de l’Ajuntament, i la presidenta i la secretària de l’Associació de Dones Mareselva.

Els treballs s’han de presentar a l’Ajuntament de Cubells. Paral·lelament al concurs, també hi ha hagut la tradicional parada de llibres i dones organitzada per l'associació de dones Mareselva. 
Infolleida