El 4t programa Estiuesport presenta un ampli ventall d’activitats

02/07/2019

Aquest temporada d’estiu s’ha complementat el programa Estiuesport amb un ampli ventall d’activitats per a totes les edats; un programa que cobria les necessitats socials, de lleure esportives del mes joves de la família, s’ha convertit aquest temporada amb una ampli ventall de possibilitats per a tots els membres de la família.

Les activitats presten a poder gaudir de forma compaginada entre pares/mes i fills/es, o fins i tot amb els més grans de la família, de forma conjunta i amb la millor “medicina” que podem utilitzar per cohesió social i els hàbits saludables de gaudir diàriament de la necessitat i benefici de la pràctica regular esportiva

Les activitats més destacades son entre altres, les caminades, com a més significatiu i que ja porta en el programa des de fa més de 8 anys ininterromputs a les activitats d’estiu; però a més i a molt empenta han entrat la resta del programa setmanal.

Zumba: modalitat de ball amb música latina que deriva del clàssic aeròbic i que conjuga el ritme musical amb la tonificació i la diversitat de moviments. Els dimarts a la plaça del morter.

Per stretching i manteniment: estirar tot el nostre cos d’una manera molt dinàmica, treure tensió als músculs i donar flexibilitat i moviment a les articulacions. Activitat pensada per a tot tipus de públic i molt recomanada als esportistes per a evitar lesions i millorar el rendiment. Els dimecres a les 20:15h a la zona verda de la piscina del poliesportiu.

L’aquafitness, és la fusió de natació i gimnàstica, oferint-nos infinits beneficis, molt recomanat per a persones amb mal d’esquena, dolors crònics i lesions musculars, millorarem la respiració i resistència, i es l’aliat ideal per prevenir l’ansietat, la depressió i els trastorns psicosomàtics, practicable per a totes les edats. Els dijous a les 20:15h a la piscina del barri del secà; i aprofitant que la mateixa està oberta als usuaris fins a les 00:00h.

Totes les activitats son gratuïtes per a tot aquell que s’animi a participar-hi i nomes es demana que es pugui venir amb la indumentària correcta i una botella d’aigua per vèncer la calor i l’esforç de l’activitat. Les activitats s’allargaran fins la darrera setmana d’agost.

InfoLleida