El Balaguer realitza les primeres presentacions de la temporada amb Salva Cambray i Xavier Gabernet com a màxims responsables esportius de l’equip de Segona Catalana

13/06/2019

També van presentar les tres primers incorporacions confirmades, Joan Valls, Jaume Solé i Joel Gomis

El CF Balaguer ha presentat de manera oficial a Salva Cambray com entrenador del primer equip de l’entitat. Cambray arriba al aclub de la Noguera acompanyat de Manolo Bademunt qui realitzarà les tasques de segon entrenador. En el moment de la presentació i abans de a primer fotografia oficial amb la samarreta vermella, el tècnic lleidatà es mostrava “content i il·lusionat d’arribar a un club punter de la província de Lleida com el Balaguer”.


Cambray també va agrair la confiança mostrada pel nou director general del club, Xavier Gabernet. Tots dos es van mostrar cautelosos a l’hora de marcar-se els objectius d’aquesta temporada a Segona Catalana i van manifestar la voluntat de confeccionar un equip jove i lluitador. Per Gabernet, que va fer la primera aparició pública després de comunicar les noves tasques que desenvoluparia al club a partir d’ara, l’objectiu passa per tornar a l’origen de l’entitat vermella donant oportunitat als joves de la província, passar pàgina de la nefasta temporada passada i treballar dia a dia per acabar la temporada en la zona alta de la classificació. El nou director general del club també va manifestar la necessitat de tornar a “recuperar l’harmonia amb el soci i aficionat vermell”.


El club també va presentar les tres primeres incorporacions Joan Valls, Jaume Solé i Joel Gomis i la confirmació de la renovació de Aleix Llusà i Mikel del Àguila. Segons van
explicar ahir entrenador i director general el club segueix treballant per renovar part del bloc de l’equip de la temporada passada i confirmar noves incorporacions.
Infolleida