El balaguerí Íker Castillo i el lleidatà Gerard Navas, guanyadors del IV Super Gran Slam de menors del Circuit Català de Pàdel

30/07/2019

La jove parella de pàdel formada pel balaguerí Íker Castillo i el lleidatà Gerard Navas van tornar a proclamar-se campions en categoria aleví del IV Super Gran Slam de menors del Circuit Català de Pàdel de la Federació Catalana que es va disputar del 15 al 21 de juliol a les instal·lacions del Tarragona Pàdel Indoor (TPI).

Després de perdre en l'anterior campionat la imbatibilitat que havien perllongat durant més d'un any, l'Íker i el Gerard van endur-se novament la victòria en una final èpica de gairebé 3 hores de duració.

Amb aquest triomf es consoliden com la millor parella alevina de pàdel de Catalunya després d'aconseguir guanyar en 5 dels 6 campionats que han jugat aquesta temporada.

La propera cita serà al setembre quan es desplaçaran a Sant Just Desvern on tindran una nova oportunitat per demostrar el seu nivell i començar a preparar la seva participació en el Mundial de Pàdel de Menors que es disputarà del 14 al 20 d'octubre a Castelló on ja han confirmat l'assistència parelles de 16 països d'arreu del món.
 
InfoLleida