El balaguerí Robert Martínez condueix a Bèlgica als quarts de final del Mundial

03/07/2018

Després de vèncer al Japó per 3-2 en un final agònic | Es veurà les cares amb el Brasil de Neymar aquest proper divendres

El seleccionador belga nascut a Balaguer, Robert Martínez, ha portat al combinat dels 'Diables Rojos' als quarts de final del Mundial de Rússia 2018. Ho ha fet al vèncer al Japó per un ajustat 3-2 amb remuntada inclosa. 

Malgrat que els belgues partien com a favorits després d'una fase de grups impoluta amb un ple de victòries, el conjunt nipó s'ha reivindicat amb una gran actuació tant a nivell defensiu com ofensiu i ha colpejat primer amb 2 gols en l'inici del segon temps, obra de Genki Haraguchi i Takashi Inui. La reacció del combinat de Robert Martínez ha arribat a 20 minuts del final amb els gols de Jan Vertonghen i Marouane Fellaini. Nacer Chadli ha segellat la remuntada en l'últim minut de la pròrroga per fer esclatar la parròquia belga i també als veïns i veïnes de Balaguer.

Bèlgica ja espera a Brasil als quarts de final, en un partit que es disputarà aquest proper divendres a les 8 del vespre.
InfoLleida