El Club Gimnàstica Rítmica completa la seva participació a la COPA TARDOR amb uns molt bons resultats

29/11/2022

El Club Gimnàstica rítmica ha competit amb tots els seus conjunts, durant aquests darrers tres mesos, en les diferents fases i finals arreu de Catalunya.

 

El darrer cap de setmana de competició, 27 de novembre finalitzava la temporada amb la Final de Catalunya celebrada a Platja d’Aro. Els 4 conjunts van classificar-se per la final obtenint medalla de bronze el sènior, i medalla d’or els conjunts aleví i infantil.

 

Però destacar excepcionalment els resultats obtinguts el passat diumenge 20 que va tenir lloc a Santa Coloma de Farners el Campionat de Catalunya de conjunts de gimnàstica rítmica; el club de Balaguer va aconseguir medalla amb els seus 4 conjunts participants. Els conjunts aleví amb aro i el junior amb maces van proclamar-se subcampiones  de Catalunya. El conjunt sènior s’endugué medalla de bronze amb el seu exercici de 5 cintes; i el conjunt infantil va aconseguir la medalla d’or amb els dos exercicis, mans lliures i 5 cordes.

 

 

Es tanca una temporada amb un avaluació molt satisfeta i amb il·lusió de  seguir treballant per millorar i aconseguir nous reptes.

 

Infolleida