El Festival Orgues de Ponent i del Pirineu fa parada al Monestir de Les Avellanes

03/10/2022

En el marc del 24è Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu, el proper diumenge 9 d’octubre tindrà lloc al Monestir de Les Avellanes la vuitena edició del concert d’orgue que s’organitza en aquest espai. Així, el públic assistent podrà gaudir d’un dels concerts més esperats per al públic amant d’aquest peculiar instrument 

El proper diumenge, 9 d’octubre, el Monestir de Les Avellanes serà l’escenari d’un dels concerts que formen part del Festival de Música de Tardor Orgues de Ponent i del Pirineu, un dels certàmens més esperats per al públic amant d’aquest peculiar instrument. En concret, serà el vuitè any que el Monestir hi participa. 

 

Amb Jordi Pajares a l’orgue i la mezzosoprano Cristina Tena amb la veu, els assistents podran gaudir d’una dels espectacles que formen part de la programació cultural del Monestir, que tot just fa un mes que ha donat el tret de sortida. 

 

Pel que fa al Festival, que enguany celebra la 24ª edició, seguirà viatjant per les terres lleidatanes fins a finals d’any. 

Ariadna Sanchez Ber