El nombre de defuncions i nous positius a Lleida baixa respecte a la setmana passada.

07/04/2020

Salut insisteix que encara és aviat per parlar d'un descens de la corba. Aquest dilluns han mort dues persones a la província i els infectats ja sumen un total de 1098.

El Departament de salut ha confirmat que dues persones han mort per coronavirus a la província de Lleida les últimes hores, una a la plana i l'altra a la zona de l'Alt Pirineu i Aran elevant a 82 les defuncions. Els casos positius registrats aquest dilluns han estat 32 a les comarques del pla i 3 a muntanya sumant 1098 contagiats. Aquestes xifres són inferiors a les de la setmana passada però Salut insisteix en el fet que encara és aviat per parlar de descens en la corba.

Pel que fa als ingressats, 277 persones es troben en diferents centres sanitaris del territori. 138 són a l'Hospital Arnau de Vilanova dels quals 40 estan a l'UCI. 43 persones són al Santa Maria que comptabilitza 10 pacients infectats a cures intensives i 46 malalts més estan ingressats ens centres privats, tots estables a planta. Iguals que els infectats a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran que es troben 11 casos a l'Espitau Val d'Aran, 17 a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, 9 a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell i 13 l'Hospital de Cerdanya.

Les altes continuen creixent moderadament. L'últim dia 6 persones han superat la malaltia i ja es pot parlar de 227 curats.

 

InfoLleida