El Tren dels Llacs reprèn la temporada 

08/05/2021

El passat 3 d’abril el Tren dels Llacs va iniciar la temporada, però la va haver de suspendre a causa de les mesures de restricció de mobilitat. Aquest dissabte, i un cop aixecades aquestes restriccions, el servei turístic d’aquest tren històric ha recuperat la seva programació 

Després que el Govern aixequés el confinament perimetral permetent la mobilitat arreu del terriotri, el Tren dels Llacs s’ha tornat a posar en marxa aquest dissabte. El tren, que va iniciar la temporada el 3 d’abril, va haver d'aturar-se a causa de les mesures de restricció de la mobilitat. Ara, doncs, ha recuperat la seva programació traslladant als viatgers al bell mig de la natura sense baixar del vagó. 

 

El viatge en aquest singular tren turístic transcorre per la vora del riu Segre des de Lleida fins la Pobla de Segur per una via única travessant les comarques del Segrià, la Noguera i la zona muntanyosa del Montsec fins a arribar al cor del Pallars Jussà. 

 

La temporada d’enguany d’aquest tren històric s’allargarà fins el proper dissabte 30 d’octubre, en una temporada en la que s’estrena un nou lloc web que incorpora el servei de venda anticipada de bitllets.

Ariadna Sánchez