El turisme d’Àger, afectat pel tancament del Congost de Mont-rebei

21/05/2021

Les empreses d’esports d’aventura i de pernoctacions de la zona han vist baixar les seves reserves a causa del tancament del Congost de Mont-rebei. Des del sector reclamen mesures el més aviat possible, tenint en compte que és un dels principals atractius turístics del municipi i la comarca 

Després de mesos complicats i encarant ara la temporada d’estiu, el turisme d’Àger està notant, en aquesta represa de l’activitat, el tancament dels accessos al Congost de Mont-rebei. Així, des de Montsec Activa, per exemple, han vist com en els darrers dies aquest tancament ha condicionat les seves reserves, amb clients que volen esperar a visitar la vila fins que se'n reobrin els accessos. 

 

Aquesta situació preocupa al sector, que reclama mesures el més aviat possible per aquest punt que és un dels principals atractius turístics del municipi i la comarca. 

 

Cal recordar que, enguany, s’ha constituït la Comissió de seguiment del congost que ha de servir per redactar un Pla d’usos per establir una estratègia d’actuació i gestió integral de l’entorn de l’embassament de Canelles i del mateix congost.

Ariadna Sánchez