Es constitueix l’executiva de Junts per Catalunya a Balaguer

20/01/2021

Gemma Trilla, escollida coordinadora local del partit

Aquest dimarts s’ha constituït la nova executiva local a Balaguer de la formació política Junts per Catalunya, que estarà encapçalada per la Gemma Trilla. Així ho han decidit els afiliats de la nova formació en unes votacions virtuals que han tingut lloc des de la matinada de diumenge fins aquest dimarts al migdia.

 

Trilla és advocada de formació i tècnica en una Mútua Col·laboradora de la Seguretat Social. Té experiència al govern de Balaguer, exercint de regidora a l’equip de govern en el període 2011-2015. Trilla està casada i és mare de dos fills.

 

L’advocada s’acompanyarà per un equip d’un total de dotze persones, entre les que destaca Marc Solanes, coordinador comarcal del partit. A l’equip també s’hi troben els tres paers del grup municipal Junts per Balaguer, Guifré Ricart, Laia Vilardell i Mireya Planes, confirmant-se d’aquesta manera el traspàs de la totalitat de regidors d’aquest grup al nou partit polític fundat pel President Puigdemont.

 

La candidatura la completen Miquel Aige i Gerard del Rio a l’àrea d’Organització; Pilar Martínez, Jesús Polo i Nuri Toledo a Política Municipal; i Sergi Batalla i Jaume Marvà a l’àrea de Comunicació. Les votacions s’han fet simultàniament a totes les capitals de comarca i ciutats més rellevants de Catalunya, amb l’objectiu d’anar estructurant el nou partit arreu del territori.

Infolleida