Èxit del projecte d’activitat física per a gent gran de la Noguera

30/10/2023

Per tal de proporcionar activitat física a la gent gran de la comarca, el Consell Esportiu de la Noguera ha posat en marxa el projecte d’activitat física adreçat a la gent gran de la comarca. És el tercer any que es porta a terme i ha tingut una gran rebuda per part dels veïns i veïnes i ja són 15 els nuclis on es porta a terme

Tot just fa tres anys que el Consell Esportiu de la Noguera va impulsar un programa d'activitat física per a la gent gran i, després de tres edicions, s'ha consolidat i ampliat a més municipis de la comarca. De fet ja són 15 els pobles que s'hi han sumat i, en alguns casos, hi ha llista d'espera.

 

Si bé en les sessions es treballa diferents parts del cos, l’objectiu final va més enllà de la pròpia activitat, ja que serveix, també, com a moment de socialització per als usuaris. 

 

Així, i tenint en compte l’èxit que ha tingut, des del Consell Esportiu volen seguir apostant per aquest tipus d’activitats intentant afavorir al màxim la qualitat de vida de la gent gran de la comarca. 

Ariadna Sanchez Ber