Finalitzen amb èxit les tres modalitats de la Trail MontRoig

28/11/2021

• La Cursa ha adoptat diferents distancies: Trail Extrem, la Trail Speed i la Volta al Pantà

Aquest diumenge s’ha donat per finalitzada la Trail MontRoig, amb les dues modalitats que adoptava en la cursa, i la volta al Pantà.

Avui, diumenge, 28 de novembre, a les 9:00h s’ha donat la sortida de la 9a edició de la MontRoig Extrem, modalitat que tenia un recorregut de 24,5 quilòmetres en total, amb un desnivell de 1.800 metres en positiu i unes vistes i passatges espectaculars.

Mitja hora més tard, a les 9:30h s’ha donat el tret de sortida a la Trail Speed, cursa que adoptava un nou recorregut, mes light, però alhora molt tècnic, sense deixar de pujar a la Serralada del Montroig i l’Ermita de Montalegre, i endinsar-se per boscos frondosos i nous corriols que no us deixaran indiferents. El nou recorregut tenia en total 15,3 quilòmetres i un desnivell positiu de 900m.

Per últim, s’ha donat el tret de sortida de la Volta al Pantà de Sant Llorenç, ha set a les 10:30h del matí, la mateixa modalitat adoptava una cursa competitiva i una caminada no competitiva per muntanya, oberta a tota persona major d’edat o a menors sota la responsabilitat del tutor legal. Tot caminant i donant la volta al pantà de Sant Llorenç s’ha conegut una part de l’entorn de la Reserva Natural de fauna salvatge de Sant Llorenç de Montgai.

El recorregut circular de 8’3 quilòmetres i uns 100 metres de desnivell positiu. Un 25% ha set per  asfalt i un 75% per terra i corriols.

En tot moment s’han seguit els protocols de seguretat que l’organització havia garantit per tots els participants a la cursa. Cada participant es feia responsable de la normativa vigent del reglament. L’ús de la mascareta era obligatori en totes les zones comunes dels atletes.

El número total d’atletes rondava els 400, entre les tres modalitats atlètiques.

Les classificacions de les tres modalitats son les següents:

En la TrailMontRoig Extrem, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Pere Aurell (MERRELL) amb un temps total de 02.40.11, seguit de Julen Calvó  (TEAM GONZALBO) amb un temps de 02.49.32 i en el tercer lloc Eric Moya (AE MATXACUCA) amb un temps total de 02.52.02. En l’apartat femení Ragna Debats (MERRELL) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 03.22.30, seguida de l’independent Angeline Deschamps  amb 04.09.38 i de Neus Peiró (TIMO TEAM) en tercer lloc amb un temps de 04.14.15. 

En la TrailMontRoig Speed, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Joan Torné (BLUE MOTORS NEOLITH) amb un temps total de 01.36.19, seguit de Jordi Torrelles  (ALFAVENTUR-ROCKO) amb un temps de 01.43.03 i en el tercer lloc Pere Bifet (PEDALA.CAT) amb un temps total de 01.44.27. En l’apartat femení Paula Mata (PEÑA GUARA) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 01.51.38, seguida de l’independent Teresa Martin  amb 02.14.30 i de Anna Sol (PEDALA.CAT) en tercer lloc amb un temps de 02.27.24. 

En la Volta al Pantà de Sant Llorenç, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Brahim Menzou (LLEIDAJOVE RUNNING TEAM) amb un temps total de 33.40, seguit de Albert Vall  (ESPORTS TRUGA) amb un temps de 33.42 i en el tercer lloc Martin Sabater (PEDALA.CAT) amb un temps total de 33.53. En l’apartat femení Núria Noguera (CLUB TRIATLO PROSAN) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 40.31, seguida de l’independent Ilargi Lopez amb 42.34 i de Marta Díez (LLEIDAJOVE RUNNING TEAM) en tercer lloc amb un temps de 44.56. 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat
Infolleida