Finalitzen els primers contractes del Programa Treball i Formació 2019 del Consell Comarcal de la Noguera

22/06/2020

El 22 de juny els treballadors contractats per un període de 6 mesos dins del Programa de Treball i Formació 2019, adreçat a persones aturades, preferentment de 45 anys o més, que havien exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi o bé beneficiàries de la renda garantida de ciutadania, van finalitzar el seu contracte.


Les persones que complien els requisits van realitzar durant sis mesos treballs de caràcter públic i d’interès social en diferents municipis cara a facilitar-los la inserció laboral després d’un període llarg d’inactivitat.


Aquest programa ha estat gestionat pel Consell Comarcal de la Noguera, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu i s’ha portat a terme en diferents municipis de la comarca: Albesa, Algerri, Alòs de Balaguer, Artesa de Segre, EMD Baldomar, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d'Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Foradada, EMD Gerb, Ivars de Noguera, la Sentiu de Sió, les Avellanes i Santa Linya, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Ponts, Preixens, Térmens, Torrelameu, Vallfogona de Balaguer i Vilanova de Meià.


En l'acte de cloenda del programa d'enguany, es van reunir les persones participants amb el president i el gerent del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa. Van fer una bona valoració de l'experiència laboral adquirida tot i lamentar que la crisi sanitària va impedir de fer les accions de formació previstes.

Infolleida