Inscripcions obertes per la Marató Terres de Lleida, que sortirà des del Monestir de Les Avellanes 

14/05/2019

La cita tindrà caràcter solidari, se celebrarà els dies 25 i 26 d’octubre i oferirà curses sobre dos distàncies (43 i 21 kilòmetres) i una crono-escalada nocturna, a més d’una marxa no competitiva

La Marató Terres de Lleida (MTDL) ja ha obert inscripcions de cara a la seva celebració, prevista pels dies 25 i 26 d’octubre.

El Monestir de les Avellanes serà el centre d’operacions de la prova, que oferirà diferents propostes. La primera serà la Vertical Nocturna MTDL, programada pel divendres 25 a les 19.00 hores amb sortida des de l’estació de tren de Vilanova de la Sal i arribada a la pala alta de Montroig, i a la que seguirà una Pasta Party (21.30 hores) i l’entrega de trofeus.

Pel dissabte 26 s’ha previst la sortida de la MTDL (8.00 hores), de la Marxa de les Salines (9.00 h) i de la Mitja MTDL (10.00 h), en tots els casos des del claustre del Monestir de les Avellanes. En acabar es farà un dinar i hi haurà una actuació en directe d’un grup musical, a més de l’entrega de trofeus.

Entrant més en detall, la Marató consta de 43 kilòmetres de recorregut i 2.300 metres de desnivell positiu, mentre que la Mitja ofereix 21 kilòmetres de trajecte i 1.000 metres de desnivell. Pel que fa a la Marxa de les Salines, proposta un recorregut no competitiu fins a Vilanova de la Sal, les Salines i tornada cap a Vilanova i el monestir de les Avellanes.

Tots els participants gaudiran de servei de guarda-roba i fisioteràpia, a més de l’esmentada Pasta Party de divendres al vespre i el dinar de dissabte.

També cal destacar que la MTDL tindrà caràcter solidari, ja que els diners que es recullin mitjançant les inscripcions es destinaran a la investigació d’un malaltia de salut mental que s’anomena trastorn límit de la personalitat, un projecte dirigit pel doctor Josep Pifarré a través de l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB Lleida). 

Podeu trobar més informació i fer la vostra inscripció a: www.iter5.cat.

 

 

Infolleida