Joan Payan i Mireia Sosa campions dels 10 kilòmetres Unai Pérez i Antonia Argiles campions dels 5 kilòmetres de la Cursa del Sant Crist de Balaguer

14/11/2022

La participació ha superat les 270 persones inscrites en totes les modalitats

Diumenge, 13 de novembre s’ha donat per finalitzada la 41ª edició de la Cursa Sant Crist de Balaguer, en la prova atlètica s’han trobar les distàncies de 10 i 5 kilòmetres, també es troba l’opció de poder realitzar la caminada popular, així també les curses infantils, per als més petits de la casa.

 

La sortida i l’arribada s’ha situat en el Santuari del Sant Crist de Balaguer, el tret de sortida s’ha donat aquest matí de diumenge a les 10:00h, la caminada ha sortit cinc minuts abans, a les 9:55 del matí.

 

La cursa ha set una prova atlètica amb cronometratge per part d’Iter5, per altra banda, la caminada era una prova popular i no era competitiva. Les curses infantils també han set una prova popular.

 

Tan als 5 com als 10K el recorregut han set majoritàriament d’asfalt, en el cas de la cursa de 5K, 800 metres han set de terra compactada i en la cursa de 10K, 2km han transcorregut per camí.

 

Era important tenir en compte que els últims 400 metres, eren de pujada cap al Santuari, on ha finalitzat la cursa i s’ha fet l’entrega de premis.

 

En la Cursa de 10KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió l’independent JOAN PAYAN I PUJOL amb un temps total de 34.49, seguit de JUANMA FERNANDEZ HORNERO (FINQUES PRATS RUNNERS)  amb un temps de 35.13 i en el tercer lloc IVAN MENCHÓN VELASCO (RUNNER'S BALAGUER) amb un temps total de 35.41. En l’apartat femení MIREIA SOSA PEREZ (C.T RUNNERSWORLD TARRAGONA) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 39.17 seguida de RAKI GARSABALL VILELLA (CLOS PONS THAI RUNNERS) amb 43.45 i ELISA LLADÓS CATALÀ (CLOS PONS THAI RUNNERS) en tercer lloc amb un temps de 44.13.

 

En la Cursa de 5KM, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió UNAI PEREZ SANCHEZ (HIRU-HERRI) amb un temps total de 16.54, seguit de CESC PARRAMONA I TORRES (SPEED REPUBLIK)  amb un temps de 17.17 i en el tercer lloc CRISTIAN CATALA BLAY (FINQUES PRATS RUNNERS) amb un temps total de 17.24. En l’apartat femení ANTÒNIA ARGILÉS ROMERO (CLOS PONS THAI RUNNERS) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 21.13 seguida de MARÍA TISCAR RAMOS GAZQUEZ (PLABIKE) amb 23.09 i GEMMA GODIA SANFELIU (CLOS PONS THAI RUNNERS) en tercer lloc amb un temps de 23.12.

 

Podeu consultar més informació referent a les curses en la nostra web: www.iter5.cat

 

Propera Cita Atlètica

 

La Lliga Ponent te preparada la següent competició, el diumenge vinent, 20 de novembre. La prova és la Campionat de Catalunya - Mitja Marató de Lleida.

 

En la nostra pàgina web podreu trobar totes les inscripcions obertes.

Infolleida