Jornada de portes obertes Club Voleibol Balaguer i inscripcions temporada 20-21

25/08/2020

Aquest divendres 21 d'agost s’ha realitzat la jornada de portes obertes del Club Voleibol Balaguer al Pavelló Inpacsa, en la qual han assistit una setantena de persones entre jugadores interessades en participar en el nou club i les seves famílies. La trobada s'ha realitzat respectant totes les mesures de seguretat i, per assistir-hi, calia reserva prèvia.

 

L’activitat ha consistit en una sessió informativa per a les famílies. Seguidament, les jugadores han realitzat jocs de voleibol i, per acabar, s’han fet uns partits a les pistes del pavelló.

 

Fa unes setmanes el Club Voleibol Balaguer va fer una crida a les noies a inscriure-s'hi per aprendre, jugar, competir i viure experiències juntes. Durant l'acte també s'ha donat a conèixer el lema del club: Juntes arribem lluny! i els representants han explicat que l’entitat, recentment creada,  ja ho té tot preparat per iniciar la temporada.  

 

Es tracta d’un projecte esportiu i social femení, que pretén que totes les nenes i noies i les seves famílies de Balaguer i comarca puguin gaudir i créixer esportivament i personalment. El voleibol és un esport formatiu que desenvolupa l’agilitat, la coordinació i la força, a la vegada que permet un intens treball en equip. A més, és interessant remarcar que té una fàcil adaptabilitat a les mesures establertes actualment, ja que es pot evitar el contacte entre jugadores.

 

Des de l'organització del club s'han donat a conèixer els horaris d'entrenament, les quotes, la lliga en què es jugarà i també el fitxatge de l'entrenador de voleibol Marc Perelló. Les jugadores es poden inscriure a la temporada 2020-21 a través de la web del club:  https://clubvoleibolbalagu.wixsite.com/clubvoleibolbalaguer

 

Els entrenaments seran en horari no lectiu a partir del setembre, en diferents franges horàries al pavelló Inpacsa de Balaguer. Inicialment es jugaran partits amistosos i de competició contra equips de la província de Lleida i, a mesura que es vagi aprenent, es podrà competir per la resta de Catalunya com a nivell federat.

 

Actualment, ja són 60 les esportistes interessades que s’han posat en contacte amb el club. Les inscripcions es mantenen obertes i es poden fer a través del correu: [email protected] o trucant al 686 506 286.

 

El Club Voleibol Balaguer compta amb el suport de la Paeria de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera, la Federació Catalana de Voleibol i l'empresa balaguerina Cudós Consultors.

Infolleida