Jornada de portes obertes equip masculí Club Voleibol Balaguer

23/02/2021

Aquest divendres 26 de febrer de 2021 a les 16h tindran lloc de portes obertes de l’equip masculí del Club Voleibol Balaguer. L’esdeveniment es durà a terme al Pavelló Inpacsa i hi poden assistir tots els nois nascuts el 2008 o abans.

 

En l’activitat, els participants podran agafar contacte amb l’esport i informar-se del funcionament del club. Els entrenaments de l’equip masculí seran en horari no lectiu en diferents franges horàries al pavelló Inpacsa de Balaguer.

 

La trobada es realitzarà respectant totes les mesures de seguretat i des del club es recorda que és necessari fer ús de la mascareta i guardar la distància de seguretat. A més, es recomana que els assistents vagin vestits d’esport.

 

Si algú vol contactar amb el club ho pot fer a través del correu: [email protected], trucant al 686 506 286 o seguint l’Instagram @club_voleibol_balaguer

 

El Club Voleibol Balaguer compta amb el suport de la Paeria de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera, la Federació Catalana de Voleibol, l'empresa balaguerina Cudós Consultors i l’empresa Alemany.

Infolleida