Jornada per fomentar l’esport entre alumnes de secundària 

26/05/2023

Alumnes de secundària dels diferents centres educatius de Balaguer han participat a la Diada Olímpica, una jornada on han pogut practicar esports com voleibol, tennis taula o futbol. Els alumnes valoren molt positivament aquesta jornada, que ha servit, també, per fomentar la cooperació i cohesió a través de l’esport 

Són alguns dels alumnes de secundària que, aquest divendres, han participat a la Diada Olímpica, una jornada per fomentar la pràctica de l’esport entre els joves i apropar-los tant esports convencionals com d’altres més minoritaris. La jornada, molt ben valorada pels joves, serveix, també, per fomentar la relació entre alumnes de diferents centres. 


Voleibol, dance, tennis taula o futbol són algunes de les disciplines que els alumnes han pogut practicar en una jornada que pretén, també, fomentar la cooperació i cohesió a través dels valors de l’esport. La Diada Olímpica forma part del Pla local de dinàmica educativa i serveix, també, d’aparador de les diferents disciplines esportives que es practiquen a la capital de la Noguera.

Ariadna Sanchez Ber