La #Confinarun supera els 2.500 euros i frega els 350 inscrits per a la cita virtual d'aquest diumenge 

01/04/2020

La cita ha aconseguit noves adhesions d’organitzadors de curses i donarà tot els diners que reculli a l’IRB Lleida per investigar el COVID-19

La #ConFinaRun ja ha superat els 2.500 euros de recaptació gràcies a les aportacions dels prop de 350 inscrits en la cita esportiva i solidaria virtual d’aquest diumenge.

A les 5 de la tarda d’avui, les xifres exactes eren de 2.524 euros acumulats i 339 inscrits, de manera que la iniciativa, 100% solidària i que lliurarà tots els fons recollits a l’IRB Lleida (Institut de Recerca Biomèdica) per a la investigació contra el COVID-19, continua a molt bon ritme.

També cal destacar que en les darreres hores s’han adherit a la #ConFinaRun diferents organitzadors de curses, que han fet donació de dorsals per sortejar entre tots els participants. Aquestes curses son la Cursa de les Cigonyes de Flix i la Cursa de la Vaca de Vallfogona (dos dorsals, un masculí i un femení cadascuna), la Catigat (2), la Cursa del Caragol de Linyola, la Cursa d'Artesa de Lleida i la Milla de Sidamon. No cal dir que aquesta llista continua oberta a altres curses que es vulguin afegir a la iniciativa.

Cal recordar que la ConFinaRun és una iniciativa conjunta de Feetback, l’AA Xafatolls i Iter5, i consisteix en una cursa indoor (#confinarun #jocorroacasa). La jornada proposa recórrer corrent o caminant en família una distància de 5 kilòmetres o una milla (1.609 metres), amb vàries categories (cinta, escales, passadís, balcó, jardí,...). L’activitat es podrà realitzar des de les 10.00 fins a les 21.00 hores, tot plegat amb la finalitat de recuperar les emocions d'un diumenge matí qualsevol amb les curses de la Lliga de Ponent, només que amb la particularitat de fer-ho des de casa. 

Les inscripcions es poden formalitzar online al lloc web https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1474. Els participants podran enviar els seus resultats (captura rellotge GPS, Strava,...) a https://www.iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=1475 i al mateix temps penjar-ho a les xarxes socials aportant vídeo o foto amb el hastag #confinarun.

Podeu consultar el reglament a: https://iter5.cat/webroot/files/2020REGLAMENTCONFINARUN.pdf.

Infolleida