La #Confinarun tanca el període per fer donatius havent recollit 18.780€

16/04/2020

La iniciativa conjunta de Feetback, l’AA Xafatolls i Iter5 ha estat un èxit a tots els nivells i permetrà lluitar contra el coronavirus

La 1a edició de la #ConFinaRun s’ha tancat definitivament havent recollit 18.780 euros, una xifra que donarà íntegrament a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) en la seva recerca contra el coronavirus.

Cal recordar que la cursa virtual es va celebrar el passat 5 d’abril, però que es va deixar una setmana més obert el termini per fer aportacions voluntàries a aquesta iniciativa 100% solidària, un termini que ara ja s’ha tancat amb aquesta xifra. Des de l’organització, a càrrec de Feetback, l’AA Xafatolls i Iter5, la valoració que es fa no pot ser més positiva, atès que, d’una banda, es van aconseguir superar àmpliament els 2.000 participants, mentre que la quantitat recollida ha superat també àmpliament les previsions més optimistes.

La iniciativa va comptar amb la promoció de Xavi Thai Assessor Esportiu i la col·laboració de Jordi Morenilla, de Speakers & Sports, i hi van participar tant corredors anònims com esportistes reconeguts, com ara els germans Arnau i Bernat Erta, Arnau Monné, Aleix Porras, la fondista internacional Marta Galimany, Elena Llobera, Sílvia Puignarnau, Eva Ledesma, Raúl Arenas, Roger Mirabet, Sergi Jurado, Mireia Sosa, Núria Codina, Eva Ribalta, Noemí Aumedes, Roger Estradé, Ricard Pastó, Iván Espílez, etc. més, una cinquantena d’organitzadors de curses populars van cedir dorsals per sortejar entre tots els participants.

La cita tenia com a objectiu recrear, per un dia i sota la situació actual de confinament, l’esperit de les curses atlètiques populars, oferint una estona corrent o caminant en família sense sortir de casa, i a la vegada donar suport i agrair a tots aquells serveis de primera necessitat que continuen treballant. Posteriorment es va voler imprimir un caràcter 100% solidari, destinant les inscripcions íntegres a l’IRB Lleida.

 

 

Infolleida