La Cursa de la Nòria de Torrelameu ofereix dos recorreguts pels paisatges agrícoles de la riba de la Noguera Ribagorçana

08/03/2018

La prova se celebrarà diumenge i col·laborarà amb l’Associació l’Estel amb 1 euro per inscripció

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la Cursa de la Nòria de Torrelameu, que aquest diumenge celebrarà la seva sisena edició, en la qual espera acostar-se als 250 participants, el màxim de places que ofereix.

La presentació ha comptat amb l’assistència del diputat Eloi Bergós; de Carles Comes, alcalde de Torrelameu; així com de Jordi Guamis, Xavier Torres i Roser Riu, president, secretari i vocal, respectivament, de la comissió organitzadora de la cursa.

En la seva intervenció, Eloi Bergós ha expressat el suport de la Diputació de Lleida a una prova que, entre els atractius que presenta, hi figura el fet de “permetre als participants gaudir d’un paisatge agrícola i a la vegada d’un indret natural com és la riba del riu Noguera Ribagorçana”, amb la sortida i l'arribada ubicades al Parc de la Nòria, que dona nom a la cursa.

La prova es posarà en marxa a les 10 del matí i els participants podran optar entre un recorregut de 10.200 metres i un de 5.400 metres, ambdós puntuables per a la Lliga Ponent Eurosomni en les distàncies dels 10 i els 5 kilòmetres. Els dos recorreguts seran mixtes, amb un 50% d’asfalt i un 50% de terra. Hi haurà una zona habilitada d’aparcament i servei de guarda-roba, i s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa si encara hi ha dorsals. A més, la jornada també tindrà el seu vessant solidari, ja que 1 euro de cada inscripció es destinarà a l’Associació l’Estel.

Pel que fa a la xifra de participants, l’objectiu és arribar als 250 inscrits, que és el màxim marcat per l’organització.

Infolleida