La Cursa del Sant Crist de Balaguer congrega a uns 300 participants

13/11/2023

La prova constava de 2 circuits de 10 i 5 kilòmetres i una caminada de 5 kilòmetres

Aquest diumenge 12 de novembre s’ha celebrat la 42a edició de la Cursa del Sant Crist de Balaguer, una edició que ha canviat el circuit, evitant així la mítica pujada al Sant Crist.


La prova ha comptat amb 2 circuits de 10 i 5 kilòmetres, i una caminada de 5 kilòmetres. També ha comptat amb uns 35 voluntaris que han ajudat a la logística de la prova.

El Club Runner’s Balaguer, organitzador de la prova valorava “molt positivament la participació en aquesta edició”, ja que es celebra durant la Festa Major de Balaguer, i afegien que “ens estem consolidant i anem en línia ascennt des de l’any de Covid, pel que fa a la participació”.

El el circuit de 10 kilòmetres, el guanyador ha estat Joan Lladós Solé, amb un temps de 35 minuts i 21 segons, seguit de Ivàn Menchón i Sergi Hidalgo.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera classificada ha estat Núria Ribalta, amb un temps de 41 minuts i 41 segons, seguida de Roser Espelt i Raki Garsaball.

En el circuit de 5 kilòmetres, el primer classifcat ha estat Sulayman Touray, amb un temps de 16 minuts i 34 segons, seguit de Christian Rodríguez i Jose Do Prado.

En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Mar Francès, amb un temps de 21 minuts i 24 segons, seguida de Clàudia Pinòs i Mª Carme Altisent.
Infolleida