La piscina coberta prepara una nova temporada 

03/09/2019

La instal·lació tindrà una important remodelació a nivell estètic, funcional i d'equipaments 

El passat dilluns 2 de setembre es va iniciar el període d’inscripcions per la nova temporada 2019/2020 de piscina coberta a Balaguer. La facilitat d’horari i el servei online d’inscripcions han facilitat molt als usuaris els tràmits de manera que en el seu primer dia es van acollir més de 150 usuaris que repetiran en els diferents programes propostes.

 

Les activitats de cursos i bany lliure seran les dues principals a tenir en compte i que presenten més interès per a tots els abonats; però també recordar que tenim l’aquafitness i el waterpolo, aquest últim que cada dia pren més interès per als joves de Balaguer i comarca.

 

L’equipament presentarà un important avenç en la funcionalitat i estètica del mateix, amb el canvi de més del 80% de les plaques de metacrilat de la coberta; de manera que es podrà atendre els desperfectes ocasionats pel darrer sinistre i pedregada que van malmetre part important de la coberta i d’aquesta manera també poder reconduir la pèrdua energètica que podia sofrir pels desperfecte i també les goteres considerables que s’acumulaven en l’interior de l’habitacle.

 

Les obres segueixen el seu curs, prevista la seva obertura per al proper 16 de setembre; a hores d’ara encara no es possible concretar si la data serà l’assenyalada, ja que l’obra és complexa i és el primer cop que es fa una actuació d’aquestes mesures. En tot cas, des de l’administració de la piscina s’informarà als nous abonats per tal que estiguin al corrent del avenços i de les possibles modificacions de calendari que puguin sorgir, que ja s’ha confirmat que no poden variar massa de les previstes inicialment.

 

Informar també que es trobaran d’altres  actuacions a nivell de carpinteria d’alumini, inoxidable i altres serveis; a l’esperar de compensar amb l’equipament actual i la possibilitat i projecte de comptar amb un nou equipament al municipi que  permeti gaudir de les activitats aquàtiques.

 

Infolleida