L'esport lleidatà sortirà aquest diumenge al carrer per córrer sense sortir de casa

04/04/2020

La #ConFinaRun ja ha superat la barrera dels 10.000 euros gràcies a les aportacions dels més de 1.300 participants

La #ConFinaRun aplegarà avui més de 1.300 participants en una jornada que se celebrarà sota l’organització de Feetback, l’AA Xafatolls i Iter, i que a hores d’ara ja ha aconseguit recollir 10.360 euros que donarà íntegrament a l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) per tal que continuï investigant sobre el coronavirus.

La jornada prèvia ha servit perquè tots aquells participants que així ho han desitjat, hagin participat en diferents propostes de l’organització, com ara la simbòlica recollida de pitralls, una trobada virtual que ha permès que la gran família de la Lliga Ponent s’hagi tornat a veure cara a cara mitjançant una aplicació. També s’ha fet, sota aquest mateix sistema, un entrenament virtual i fins i tot un brífing amb Xavi Thai i Jordi Morenilla, de Speakers & Sports, un dels habituals animadors de les curses populars i que demà, a les 10 del matí, farà el compte enrere virtual a través de les xarxes socials que donarà el tret de sortida a la #ConFinaRun.

En qualsevol cas, els organitzadors volen agrair pel davant la resposta de l’esport lleidatà, des del corredor més modest fins els noms il·lustres que han fet costat a una iniciativa 100% solidària i que durant la setmana entrant mantindrà obert l’espai web (www.iter5.cat) per tal que tots aquells que ho desitgin puguin seguir fent aportacions voluntàries.

També cal destacar la col·laboració dels organitzadors d’una cinquantena de curses, que han fet donació de dorsals per sortejar entre tots els participants.

 

 

Infolleida