L’Oficina Jove recupera la Copa Noguera, un campionat multiesportiu per a joves previst el proper 26 de març a Penelles

29/02/2024

La localitat de Penelles acollirà el proper 26 de març la VII Copa Noguera, un campionat multiesportiu amateur per a joves d’entre 14 i 29 anys organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que torna a convocar-se cinc anys després de l’última edició, celebrada l’any 2019. El torneig, que un any més es duu a terme durant les vacances escolars de Setmana Santa, té l’objectiu d’impulsar la participació i el vincle del jovent de la comarca així com el treball en equip a través de la pràctica de l’esport. El certamen repetirà el format de competició multiesportiva de les últimes edicions, en què els i les participants s’hauran d’inscriure en equips (mixtos, femenins o masculins) de 5 persones i hauran de competir entre ells en totes i cadascuna de les 5 disciplines esportives programades en aquesta edició: bàsquet, futbol, voleibol, pàdel i bitlles.

Les inscripcions són gratuïtes i l’organització ofereix la possibilitat de dinar als equips participants a un preu de 7 euros per persona. Aquesta setmana s’ha obert el termini per apuntar-se al torneig fins al proper 25 de març. Les inscripcions s’han de formalitzar per via telemàtica, omplint un formulari disponible a la notícia sobre la Copa Noguera publicada al web de l’Oficina Jove de la Noguera (www.noguerajove.cat). El formulari també es pot trobar al codi QR que apareix al cartell promocional o a les xarxes socials de l’Oficina Jove.

El campionat vol ser un punt de trobada del jovent de la Noguera a través del foment de l’esport, però també té un vessant competitiu perquè l’equip guanyador rebrà un premi de 200 euros en material esportiu, que podrà adquirir en qualsevol establiment comercial de la comarca. El segon classificat rebrà un premi de 100 euros i el tercer un lot de productes de l’Oficina Jove, a banda de la copa commemorativa que també rebran tots tres.

Infolleida