Membres del C.E. Pedala.cat participen al Triatló de Vitoria

11/07/2018

Com cada any el C.E. Pedala.cat de Balaguer ha participat a un triatlo de llarga distancia amb una asistencia masiva d’integrants del club, aquest any l’escollit ha estat el Triatló de Vitoria, una prova que any rera any va recollint les lloançes de tots el participants donada la seua gran organització que no desmereix en res a proves mítiques de la franquicia Ironman.

La cursa va comptar amb la participació de 10 triatletes del club en la distancia Ironman (3.800m nedant, 180km amb bicicleta i 42km corrent) i 1 en la distància Half (1.900m nedant, 90km amb bicicleta i 21km corrent), la natació es realitzava en l’entorn de l’espectacular embassament d’Ullibarri Gamboa a Landa, posteriorment es feia un circuit de varies voltes per les Planes Alveses un circuit força ràpid on es podien aconseguir uns parcials molt bons, per últim la cursa a Peu es feia recorrent el casc antic i bona part de la ciutat de Vitoria amb un ambient espectacular ple d’espectadors animant sense defallir.