Més de 250 alumnes a la gimcana maratoniana

26/11/2021

La setena edició de la gimcana maratoniana saludable s’adapta a les noves mesures i continua fent promoció dels bons hàbits saludables que han de tenir els més joves

Més de 250 alumnes de 2n de primària de les escoles de Balaguer han participar el present divendres dia 26 de novembre en la setena edició de la “Gimcana Maratoniana”.

Aquest esdeveniment està relacionat amb el seu origen, que deriva de l’edició de la  “La Marató de TV3” en al que es destinava els beneficis a l’estudi de malalties metabòliques l’obesitat. El pla estratègic de departament d’esports i la promoció dels hàbits saludables des dels departaments d’ensenyament i esports de la Paeria, s’ha volgut mantenir l’objectiu de dur a terme una activitat de conscienciació i promoció dels bons hàbits alimentaris i l’activitat física.

La gimcana  que s’ha adaptat al seu format original, mantenint els grups bombolles escolars per mesures de prevenció de contagis de la COVID, que consistia en un seguit de proves de modalitats esportives diferents on més de 10 monitors/es voluntaris han dinamitzat a tots els escolars de manera lúdica, esportiva i educativa, amb adaptacions per a la seva edat. A més a més, tots els nens i nenes han pogut gaudir d’un esmorzar sa i equilibrat.

La jornada esportiva ha comptat amb el suport i la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera i del departament d’Ensenyament de la Paeria, a més de la participació de tots els centres escolars de la ciutat.

 

 

Infolleida