Montse Ruiz, la primera presidenta en la història del Bàsquet Balaguer

13/08/2021

El Club Bàsquet Balaguer ha tingut un relleu al capdavant de l’entitat amb l’arribada de Montse Ruiz en substitució d’Antoni Salud, que abandona un càrrec que ha exercit els últims catorze anys.

Montse Ruiz, que formava part de la junta actual des del 2015, es converteix així en la primera dona presidenta de l’entitat de la Noguera, una fita històrica que pren com una mera anècdota. “És tot molt nou per a mi i m’ho prenc com a una cosa simbòlica, però per molt que sigui la presidenta, jo sola no faig res. Necessito els meus companys”, va afirmar.

També va explicar com va ser el relleu. “El Toni [Salud] va dir que necessitava deixar-ho, que ja portava molts anys al càrrec, i finalment per votació vaig sortir elegida jo. La junta segueix la mateixa i el que ens agradaria és continuar treballant perquè l’entitat segueixi creixent, oberta a tot el món, a totes les cultures i educant sota uns valors d’unitat i generositat, animant la joventut de Balaguer i de la comarca a jugar a bàsquet”, va indicar.

Montse Ruiz, que es marca un mandat de quatre anys, també confia a consolidar un projecte de club que compta actualment amb més d’una vintena d’equips, més de la meitat femenins, tenint el primer equip masculí a la Primera Catalana i el femení a la Copa Catalunya, l’avantsala a les lligues nacionals.

SEGRE.COM