Montse Ruiz, primera presidenta del CB Balaguer 

18/08/2021

Montse Ruiz, que ha entrat en substitució del fins ara president Antoni Salud, s’ha convertit en la primera presidenta de la història del CB Balaguer. Ruiz encara els quatre anys de mandat amb molta il·lusió, confiant en consolidar el projecte de club que actualment compta amb més d’una vintena d’equips 

Per primera vegada a la història, el Club Bàsquet Balaguer comptarà amb una dona presidenta, Montse Ruiz, una fita històrica què, apunta, hauria de ser un fet normalitzat però què, tot i així, es pren amb moltes ganes i il·lusió. Així, Ruiz, entra al capdavant de l’entitat en substitució d’Antoni Salud, que abandona un càrrec que ha exercit els últims catorze anys. 

 

La junta, que seguirà sent la mateixa, segueix amb l’objectiu de seguir treballant per tal què l’entitat segueixi creixent, oberta a tothom i educant sota els valors que el món del bàsquet aporta. 

 

Així doncs, Montse Ruiz, que encara una mandat de quatre anys, confia en consolidar un projecte de club que compta actualment amb més d’una vintena d’equips, dels quals més de la meitat són femenins.

Ariadna Sanchez Ber