Música als Castells, aquest dissabte a Balaguer

22/08/2019

El dissabte dia 24 d'agost, a les 21.30 h, tindrà lloc a l'exterior del Castell Formós de Balaguer, concretament davant de la façana romànica de la Basílica del Sant Crist, el concert "Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano" a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles dins del Cicle Música als Castells 2019.

 

El concert s'estructura en dos parts. Una primera amb melodies populars on es podran escoltar cançons de Franc Sinatra o de la banda sonora del Mago de Oz i temes populars amb un toc de jazz americà i amb el llenguatge clàssic del piano que serà l'únic protagonista en aquesta primera part del concert. 

 

En la segona part, la soprano Eva Ruiz s'afegirà a la pianista Marta Mesalles  i s'escoltaran també cançons amb melodies populars però amb un repertori llatinoamericà, on sonaran boleros i tangos, entre d'altres peces.

 

L'espectacle "Les melodies més belles de la música popular per a veu i piano" a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles ha fet un recorregut previ pel territori ponentí en llocs com Belianes, Verdú o Camarasa el dia 23 d'agost, però també està previst oferir concerts a Madrid, Granada o França.

 

El preu de les entrades, que ja es troben a la venda, és de 3 € i poden comprar-se anticipadament a l'Oficina de Turisme de Balaguer situada al Museu de la Noguera a la  plaça dels Comtes d'Urgell, 5 o bé a partir de les 21 h el mateix dia del concert a l'exterior del Castell Formós.

Infolleida