Penelles tanca amb èxit el 6è Festival GarGar 

30/05/2021

Penelles ha posat el punt final, aquest cap de setmana, a la sisena edició del Festival GarGar, un certamen que s’ha hagut d’adaptar i expandir per tal d’evitar aglomeracions. Centenars de persones han visitat, durant tot el mes de maig, la vila per viure de primera mà el festival i gaudir in-situ dels murals i activitats 

Els carrers de Penelles s’han omplert, durant tots els caps de setmana de maig, de centenars de visitants que volien viure de primera mà la sisena edició del festival GarGar. Així, des de l’organització, estan molt satisfets de l’edició d’enguany que, per tal d’evitar aglomeracions i respectar les mesures de seguretat, ha adaptat el ja consolidat festival. 

 

Els artistes i els murals han estat els protagonistes, doncs, d’un certamen que ha comptat, també, amb exposicions, tallers i actuacions. Després d’aquesta edició, Penelles suma, doncs, 12 nous murals realitzats per artistes arribats d’arreu del món. 

 

Així, el municipi tanca, amb èxit, aquesta sisena edició del festival, un festival diferent al que s’havia vingut celebrant però molt ben rebut pel públic i els artistes.

Ariadna Sánchez