Presentació del llibre Sóc més de l’oest

10/10/2019

Divendres 11 d’octubre a les 19.30 h al C/ d’Avall de Balaguer

Demà divendres a les 19.30 h tindrà lloc al C/ d’Avall de Balaguer la presentació del llibre Sóc més de l’oest, lo #PostuLlibre2 del Sr. Postu.

Sr. Postu és el pseudònim de l’administrador dels comptes de Postureig de Lleida. Considerat un «dinamitzador solidari», protegeix el seu anonimat amb un barret de l’Aplec del Caragol i una màscara de Spiderman. Un enamorat de la Terra Ferma que, a través de l’humor, du a terme nombroses accions per a causes solidàries i de promoció de l’oest de Catalunya.

El noi emmascarat amb barret de l’Aplec del Caragol, dinamitzador solidari i rei a les xarxes de Lleida i Ponent des dels seus comptes de Postureig de Lleida (ambaparà!). En aquest llibre es descobrirà la part més humorística (lo p*to postureig, lleidatà per a principiants, si lo món fos a la lleidatana, l’amor entre l’Antònio i la Pepita… i molt més), la part més solidària (les #PostuXapes, els actes del Sr. Postu i les col·laboracions amb desenes d’entitats benèfiques), la part més #Lleidatanament i #Ponentinament divulgativa (una imatge de cada municipi de #Ponent… i en color!) i la resta de vivències, ocurrències i opinions del Sr. Postu. MÉS humor, MÉS solidari i MÉS #Lleidatanamentposturil! A-Postu-flant!

1 euro de cada llibre venut va destinat a les causes posturils.

La presentació del llibre Sóc més de l’oest està organitzada per l’Associació Diversitat i Salut de la llibreria Salvallibres amb la col·laboració de la Paeria de Balaguer.

Infolleida