Projecte d’activitat física per la gent gran de la Noguera

30/11/2021

El Consell Esportiu de la Noguera ha posat en marxa un projecte d’activitat física adreçat a persones majors de seixanta-cinc anys. El programa, que ha tingut una gran rebuda a la comarca, es centra en realitzar dues sessions d’activitat física al mes amb l’objectiu de promocionar l’activitat física en aquesta franja d’edat 

Amb l’objectiu de proporcionar activitat física a la gent gran i aconseguir inculcar-la com a hàbit de vida saludable, el Consell Esportiu de la Noguera ha posat en marxa un projecte d’activitat física adreçat a persones majors de seixanta-cinc anys. A causa de la pandèmia, des del consell esportiu així com ajuntaments de la comarca, van observar un estancament i afectació tant física com social en aquest col·lectiu i, en detectar-ho van decidir engegar aquest programa.


Concretament, el programa es centra en realitzar dues sessions d’activitat física al mes, una activitat que es complementa amb tasques per poder treballar a casa. 

 

El nou programa ha tingut una gran rebuda a la Noguera, i ja son onze els municipis de la comarca on es porten a terme aquestes activitats. 

Ariadna Sanchez Ber